Slankekur og kosttilskud

Nu er det sådan, at jeg selv har været på adskillige slankekure, og den der var mest effektiv, var der hvor jeg dyrkede motion hele tiden. Det virkede. Selvfølgelig ændrede jeg også lidt i min kost, og nogle siger da også at jeg har nogle underlige spisevaner, når jeg ikke spiser kartofler og sovs, men selv tager min mad med. Jeg tager altid kosttilskud af en eller anden slags, mest protein, da jeg jo træner, men også lidt jern, D-vitamin og B-vitaminerne – det er mere for at jeg ikke skal blive syg, og jeg ved, at hvis jeg drikker lidt vin, går det ud over mine B-vitaminer. Nu er det jo ikke sådan at jeg bæller flere flasker vin hver dag, og så bare spiser kosttilskud for at udligne det i min krop. Men det er vigtigt at min krop får det den har brug for.

Man kan ikke altid bare lige skille tingene sådan helt ad, men ja, sund kost skulle da kunne række, men vores jord, hvor vores mad dyrkes, er snart så drænet for de sunde ting, at det ikke længere er nok med de sunde grøntsager og frugt. Derfor køber jeg altid mit kosttilskud hos herbalcenter.dk, de har en hurtig levering og har de protein shakes jeg skal bruge efter min træning. Nu er det ikke kun mennesker der træner der har brug for ekstra protein, men også veganere eller bare os gamle pensionister, for jeg har læst at ældre skal spise ekstra protein.

Udgivet i Mad og Sundhed.