Så er det til søs


Har du mod på at komme ud i det fri med vind i håret og bølgeskvulp om ørerne, gælder det om at være godt forberedt. Har man først båden, er det med at have det rette udstyr og det finder du hos Hellers.dk, som har det helt rigtige ink1> Når man taler om bådudstyr, skal man være opmærksom på at finde det, som passer til din båd og dit formål med sejlturen. Det skal samtidig være bådudstyr i god kvalitet og gerne til en favorabel pris. Det er ikke kun i bådforretninger, men også webshops forhandler alt det rigtige udstyr og lidt ekstra. Ser man på linket på denne side, kan styrmanden finde alt det, som en båd skal være udstyret med.

Det er vigtigt at tjekke alt udstyret igennem, inden man tager ud på en sejlads, som godt kan ende dårligt, hvis ikke alt udstyret er i orden. Når man tjekker alt bådudstyret, er også ankergrejet noget udstyr, som skal være i orden. På linket du finder her på siden, kan man se alle de forskellige og vigtige elementer, som ankergrejet dækker over. Der er tilmed gode tilbud på ?ankerpakker? med et samlet køb af diverse ankergrej.

Red alle ombord

Skulle uheldet være ude, og båden går i stykker eller, der sker andre uheld, er det en god ide at have en redningsflåde med ombord. Det kan spare dig for en lang svømmetur, og den kan redde flere mennesker på én gang alt efter, hvor stor en model, man investerer i. Der er op til flere varianter af redningsflåder, og kan for eksempel vælges ud fra det antal af personer, som der er plads til i båden. En redningsflåde skal trods alt kunne redde alt og alle, der måtte være ombord, også dækhunden.

For at komme trygt afsted ud over vandet, særligt hvis gæsten ombord ikke er en vandhund, kan det berolige og gøre alle trygge ved at vide, at bådudstyret er tjekket, og alt er som det skal være. Så er det bare om at sejle ud efter skattekisten..

Udgivet i Sport og friluftsliv.