Rabatkoder til onlineshopping

Elsker du at shoppe online, men synes du det kan blive lidt dyrt i længden? Så er du ikke alene!

Tjek deres sociale medier

Først og fremmest er det en god idé at følge dine favorit tøj hjemmesider på sociale medier, da de jævnligt vil offentligøre rabatter og kampagner der. Det kan enten være en percent- eller krone rabat, men det vil helt sikkert hjælpe dig med at opnå besparelser. Søg på hashtags der er relateret til webshoppen på Instagram og Twitter for ekstra rabatter.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Mange tøj hjemmesider tilbyder rabatkoder ved tilmelding til deres nyhedsbrev. Når du tilmelder dig, vil du modtage nyheder, inspiration og tilbud direkte i din indbakke. Ofte vil webshoppen også sende personlige rabatkoder, som kun er gyldige for modtageren.

Benyt dig af rabatsider

Der findes mange hjemmesider, der samler rabatkoder fra forskellige webshops. Find eksempelvis Zalando rabat her hos Hurtigrabat . Når du skal til at shoppe online, er det en god idé at kigge efter rabatkoder på dem. Søg efter din favorit webshop, og se om de har en rabatkode du kan bruge. Derudover kan du også benytte dig af browser extensions der f.eks. automatisk søger Rakuten efter rabatter.

Shop på særlige dage

Mange tøj hjemmesider tilbyder rabatter på særlige dage, såsom Black Friday, Cyber Monday eller Valentinsdag. Sørg for at holde dig opdateret på, hvornår disse dage falder, og planlæg din shopping efter dem. Du kan også tage et kig på rimelig ukendte mærkedage, som for eksempel Singles Day (den 11. november), der er en stor shoppingdag i Kina, og som i de seneste år også er blevet populær i Danmark.

Eksperimenter med forskellige koder

Mange gange vil en webshop give forskellige rabatkoder til forskellige personer eller kampagner. Det kan derfor betale sig at eksperimentere med forskellige koder, for at finde den bedste besparelse.

Konklusion:

Nu er du klar til at komme i gang med at spare penge på din online shopping ved brug af rabatkoder. Tjek dine favorit tøj hjemmesider på sociale medier, tilmeld dig nyhedsbreve, brug rabatsider, hold øje med særlige dage og eksperimenter med forskellige koder. Hvis du følger disse tips, vil du hurtigt opleve at spare penge på din online shopping. God shopping!

Udgivet i Tøj og Mode.