Min Bedste vendinde’s fødselsdag

Det hele startede med at jeg fik en opringning. Denne opringning var fra min gode vendinde. Hun spurgte mig om hvorvidt jeg vidste noget om at agrarenere en vild fødselsdag. Dette havde jeg en god erfaring med og jeg spurgte straks hvad hun ønskede sig. Til dette spørgsmål svarede hun kun én ting og hendes ønske var en reisenthel taske. Da jeg vidste at disse tasker kunne koste en formue, startede jeg en mindre efterforskning om hvorvidt man kunne finde billige tasker på internettet. Jeg mener med alle disse former for webshops som eksistere, burde det ikke være noget problem at skaffe en billig reisenthel taske. Efter mange timers surfen rund på nettet fandt jeg frem til Kæphesten i Danmark. Så nu manglede jeg blot flag på snor. Dette kunne jeg også finde på denne fantastisk hjemmeside. Så den hjalp mig meget i denne planlægning. Så festen kunne blive helt perfekt.

Festen gik godt og alle var glade

.
Her en uge efter festen, har min vendinde fået sig en ny reisenthel taske. Og uden at det kostede mig en formue. Så det var godt at jeg søgte på billige tasker. Til festen var der både flag på snor og billige tasker. Det er nu endt ud i at jeg skal stå for samtlige af mine vendinders fødselsdage. Måske jeg skulle gøre det til en reel forrentning. Jeg er dog lidt i tvivl om hvorvidt der er et marked for det i danmark. Men jeg har dog hørt at man kan finde lykken i USA. Så kan jeg jo rende rundt der over med mine nye fine tasker. Uden at jeg skal bekymre mig om hvorvidt der kan komme mad på bordet

Udgivet i Sport og friluftsliv.