Happs.dk

Et gavekort behøver ikke være en upersonlig gave; tværtimod. Et gavekort er noget, de fleste kan bruge, og via et gavekort kan man købe lige netop det, man allerhelst vil have fra en virksomhed eller en butik. Det er desuden blevet mere og mere normalt, at man køber online gavekort, og der findes også adskellige webshops, som tilbyder salg af gavekort online.

Er man ikke en privatkunde, som ønsker at købe et gavekort, men derimod en virksomhed, der gerne vil sælg gavekort, så kan bureauet happs.dk hjælpe med at komme igang og sælg gavekort

Happs er en cloudbaseret virksomhed, der tilbyder løsninger for fimaer, der gerne vil sælge gavekort til sin butik nemt, hurtigt og effektivt. I dag bruger de fleste af os telefonen til det meste, så hvorfor ikke også inkorporere et gavekort på telefonen i form af enten email eller sms. Happs tilbyder altså, at man som virksomhed kan sende gavekort ud til sine kunder, enten via email eller sms på en nem hurtig og bekvem måde. Som kunde, altså den der køber gavekortet, kan man selv vælge, hvad der skal stå i kortet, samt hvor mange penge gavekortet skal være på. På den måde personliggøres kortet til fulde. Alle gavekort kan tilpasses den virksomhed, som gavekortet skal gælde til.

Som virksomhed der sælger gavekort, får man via Happs adgang til både backoffice, statistiskværktøjer med mere. Dette gør sig ganske nyttigt, så man hele tiden kan følge med i, dels hvor mange gavekort man har solgt, hvor mange penge man har solgt gavekort for, hvor mange gavekort er indløst, samt mange andre funktioner. Happs tager et fast beløb for hvert gavekort, der er solgt gennem dem plus kortgebyr, men ellers betaler man som virksomhed ikke nogen skjulte gebyrer. Løsningen er således yderst transparent og lige til.

Vil man se mere på, hvad Happs kan tilbyde, kan man læse mere på: www.happs.dk

Udgivet i Ferie og Lejligheder.