Find kurser i computeren på nettet

Word kurser for begyndere

Min mor har aldrig været den store ørn til computere, og da jeg slet ikke har tålmodigheden til at hjælpe hende, besluttede jeg mig i stedet for at søge hjælpe et andet sted. Det er nemlig sådan, at man kan finde et hav af forskellige kurser på nettet. Jeg søgte derfor efter word kurser, da det var det vigtigste for hende at lære. Her kunne hun lære alle de basale ting som at skrive breve osv, hvilket jo reelt nok var det eneste hun kom til at bruge ved computeren.

Lær at lave budgetter med excel kursus

Selvom min mor egentlig kun havde brug for et kursus i word, kom jeg i tanke om, at hun måske også havde brug for et excel kursus, da hun her kunne lære at lægge budgetter og føre regnskaber. Jeg fandt derfor en pakkeløsning på nettet, hvor hun både kunne tage word og excel kursus – dog ikke på samme tid men med en rabat. Jeg bestilte derfor pakkerne til hende, som en slags overraskelse, fordi jeg følte hun fortjente at lære, hvordan hun skulle bruge en computer ordentligt.

Lav flotte billeder med photoshop kurser

Da jeg var ved at købe de to kurser til min mor, stødte jeg pludselig på nogle photoshop kurser. Jeg elsker at tage billeder og det er skam ikke fordi de ikke bliver gode, men jeg har bare længe godt kunne tænke mig at tage nogle photoshop kurser, så jeg kunne blive bedre til det med at ende ud med nogle lækre billeder, ved at redigere lidt i dem hist og her. Jeg besluttede mig derfor, for at bestille 2 photoshop kurser sammen med de 2 kurser til min mor. Overraskende nok, var kurserne faktisk ret billige.

Udgivet i Computer og IT.