Farve toner til en epson printer

Der findes da godt nok mange forskellige typer printere, gad vide, hvor man kan se alle disse modeller som jeg ikke tidligere har haft bekendtskab med. Epson printer, har jeg hørt før, men stadig ikke en af mine favoritter. Jeg havde engang en Epson printer, og den havde jeg i nøjagtig et halvt år, så var dyserne stoppet til. Jeg troede at det var fordi der skulle nye toner til, så jeg for ned og købte en samlet pakke med alle farverne og en sort. Da jeg så havde installeret de nye toner, kunne jeg stadig ikke få printeren til at virke – og jeg tror det var godt at jeg var alene, og at der ikke var andre mennesker lige i nærheden, for jeg var rasende. Printeren røg ud med de dyre toner.

Nu ved jeg ikke lige om det den type toner der er til en Epson, men det sådan jeg husker dem – de var måske lidt smallere. Så kære venner, kig jer godt for når i køber en printer – køb en der er anerkendt og hvor dyserne ikke så let blokeres af de toner der skal i printeren. Køber man toner til epson printer, kan man lige så godt kigge sig om på nettet, det kunne være at man kunne få dem til en lidt lavere pris, end dem der er i de obligatoriske forretninger. Jeg kan personligt godt lide der hvor der er 100% tilfredshedsgaranti, for så kan jeg altid brokke mig, hvis tingene ikke virker eller er forkerte.

Udgivet i Computer og IT.