Får professionel hjælp

Min kæreste og jeg har nu i noget tid, været på jagt efter et feriehus frankrig. Nærmere bestemt vil vi gerne have et feriehus toscana. Min kæreste er helt vild med frankrig, og snakker også flydende fransk. Men på trods af det, var det faktisk ikke i Frankrig, at vi først havde tænkt, at vi skulle have et feriehus. Vi havde nemlig først kigget på feriebolig mallorca. Jeg har nemlig været på ferie mange gange i Spanien, og synes det er et super lækkert land. Derfor virkede en feriebolig mallorca, som det oplagte valg. Men efter at have snakket med nogle forskellige om mulighederne for et feriehus i frankrig, blev vi overtalt. Derfor har vi nu kontaktet professionel hjælp, for at se, om de eventuelt kan hjælpe os med at finde de feriehus toscana, som vi begge går og drømmer om.

Får mere for prisen

En anden fordel ved at skifte fra en feriebolig mallorca til et feriehus frankrig er, at man får mere for pengene, når man køber i frankrig. Hvorfor ved jeg ikke lige, for i mine øjne er toscana et lige så attraktivt sted for tourister, som mallorca er det. Men det er jo bare heldigt for, så jeg brokker mig da bestemt ikke. Jeg er virkelig spændt på at se, hvad det bureau vi har kontaktet finder frem til os. Jeg fandt bureauet på nettet (kildehenvisning), og efter at have læst flere anbefalinger online, blev jeg enig med mig selv om, at det var det rigtige bureau for os. De virker super flinke og professionelle, så jeg er fuldstændig tryg ved at lægge husjagten i deres hænder.

Udgivet i Sport og friluftsliv.