Få besøg af Gardinbussen

Gardinbus Danmark gør det nemmere, når man skal have nye gardiner til sin bolig. Enhver der har skullet købe nye gardiner til hjemmet ved, at det ikke nødvendigvis er nemt at bestemme sig imellem de mange farver, materialer og dessiner. Ja det skulle da selvfølgelig lige være, hvis man på forhånd har bestemt sig for, hvad det er, man går efter.

Vil man gerne gøre det nemt for sig selv, når man skal ud og finde ny gardiner til hjemmet, så kan det være en idé at få besøg af Gardinbus Danmark. Gardinbus Danmark er en sammenslutning af gardinmontører, der kører rundt i hele Danmark. I deres varerbiler har de gardinerne, som de så kommer hjem og viser frem på bestilling. Hvis man gerne vil have besøg af Gardinbus Danmark, kan man gå ind på www.gardinbusdanmark.dk og bestille et gratis og uforpligtende besøg via kontaktformularen. Når man har bestilt en besøg af Gardinbussen, får man besøg af en montør, der kommer hjem til en selv og tager en snak omkring de eventuelle nye Gardiner til boligen. Det kunne eksempelvis være Mørklægningsgardiner til børneværelset, så de små vil sove, selvom det bliver sent lyst om sommeren, eller lamelgardiner til de store vinduespartier i stuen.

Montøren giver råd og sparring i forbindelse med valget af nye gardiner. Når man har bestemt sig for de gardiner, man vil købe, sørger gardinmontøren både for, at der måles op til de nye gardiner, ligesom han eller hun også sørger for, at de nye gardiner efterfølgende leveres og monteres. Så bliver det lige altså noget nemmere at købe nye gardiner til boligen.

Gardinbussen har et stort udvalg i forskellige typer af gardiner. Det tæller persienner, panelgardiner, foldegardiner, ja selv markiser for bare at nævne noget af udvalget hos Gardinbus Danmark. Man kan læse meget mere om Gardinbus Danmark og bestille besøg af Gardinbus Danmark på www.gardinbusdanmark.dk

Udgivet i Boligindretning.