Et ur er mere end tidsstyring

Der er forskellige årsager til at folk går med ur. Nogle går med ur, fordi ‘det gør man da’. Andre går med ur, fordi det er den nemmeste måde at tidsstyre på. For disse vil der som regel ikke være så meget status i uret. Det vil højst sandsynligt handle mest om funktionalitet. I dag, hvor vi har mobiltelefonen lige ved hånden, skipper mange uret på armen, når det kun handler om funktionalitet. For dem, der tillægger uret status, vil de stædigt holde fast i det. Denne type vil vide, hvad de forskellige ure signalerer, og gå efter dét ur, der giver den ønskede status. Disse mennesker dropper ikke uret, selvom de har mobiltelefonen lige ved hånden.

Køb det rigtige ur

Det kan være ret vigtigt at være klar over ens motivation til at købe et ur. Hos Arberg Time er de trænede i at sælge ure til forskellige behov. Blandt andet sælger de Seiko-ure, der har været på markedet siden 1881. De sælger Pulsar, Lorus, Boss, Hilfiger og mange mange flere. køb ur her og bliv rådgivet i mere end 50 butikker, når du køber ved Ur Specialisten Arberg Time. Er man ur-hungrende kan man nørde og shoppe rundt på hjemmesiden, inden man i butikkerne kan prøve urene. Det er også sandsynligt, at man som ur-elsker har nogle spørgsmål at stille. Arberg Time er både en ur forhandler og en ur butik.

Invester i tiden

Mange af urerne mister ikke værdi med tiden. Tværtimod kan visse modeller og mærker stige i værdi med tiden. Specielt hvis man passer godt på dem. På den måde kan man se et køb af ur som en givtig og sikker investering. Traditionelt forbinder man investeringer med køb af aktier, men man kan investere på flere forskellige måder, og et køb af ur er en af dem. Passer man godt på det, kan det holde i mange år og måske endda gå i arv gennem generationer. Kig ind forbi Arberg Time.

Udgivet i Ikke kategoriseret.