En webshop lavet til business to business

Handler man med andre virksomheder og ikke slutforbrugere, er der også nogle andre regler som sætter i spil i forhold til, hvad det er for nogle parametre man spiller på i forhold itl ens hjemmeside og så videre. Det er bygget op på en anden måde, så det er noget som andre virksomheder kan forstå sig på. Man er ikke ude for at sælge produkter til fru Jensen, men til anden virksomhed som måske så sælger det til fru Jensen.

Er man lidt bagud på hvad alt der hedder internet handel og så videre, er det også her online at man finder en partner, som sørger for at opdatere en med alle de nyeste systemer og processer, som alt andet lige også sørger for at man er bedre opdateret til næste gang der er brug for det. Falder man bagud og ens kunder finder andre steder, som kan tilbyde en bedre service. Så er det helt sikkert også noget som de kan finde på, og derfor er man også nød til at være på dupperne.

En stor ordre der forsvinder i svinget

I tilfælde af det er med andre virksomheder man har og gøre med, er det alt andet lige også nogle andre ordrerstørrelser man handler med. Det er ikke altid noget, som bare lige er en enkelt motor man skal bruge eller enkelt skruetrækker til butikken. Her er man ofte på flere hundrede stykker ting og hvis man ikke har med de helt store og gøre, kan man ofte godt klare sig med en mindre tung investering end så mange andre. Men det er alt lige også noget, som man bliver nød til at komme efter på et tidspunkt.

Er man helt sat bagud på det område, er det nok også bare noget, som man bliver nød til at lade de andre om at tage styringen omkring. Så finder man i hvert fald hurtigt ud af, hvad det er man skal opdateret på, og hvordan man kommer frem til det sted. Det er alt andet lige meget sværere end man lige går og tror det egentlig er.

Udgivet i Ikke kategoriseret.