Drømmen om et nyt køkken

Hvor er det dejligt, når man når det punkt, hvor man tager den endelige beslutning, om at få sin drøm realiseret med et nyt køkken. Der er mange ting man skal tage højde for, jeg ved det, for jeg har selv været der, og om man vil det eller ej, så kan der komme uforudsete omkostninger med i kølevandet. Uanset hvad, så er det, det hele værd. Der findes firmaer som kitchenbutler.dk, som kan vejlede en gennem hele processen, og det er en rigtig stor hjælp, hvis man ikke er vant til denne slags byggeprojekter. Jeg selv skulle have væltet en væg, og kunne ikke overskue at måle køkkenet rigtigt op, og da jeg ville have en bordplade, der gik rundt om et hjørne, var det guld værd, at der blev sendt en mand ud for at måle det helt nøjagtig op, og bordpladen kom til at passe.

Køkkenelementerne

Mine børn sagde, køb nyt køkken, du bliver aldrig glad for det eksisterende, og de havde ret. Jeg fandt nogle super dejlige hvide skabs elementer, og kitchenbutler.dk hjalp mig med at finde det helt rigtige efter de ønsker og drømme jeg havde. Jeg blev vejledt i hvad der var mest praktisk og hvilke af skabselementerne der skulle stå hvor. Jeg fik også disse langsomt lukkende store skuffer, og for mig, var det det rene luksus. Jeg har aldrig fortrudt at jeg fik skiftet mit gamle køkken ud med et nyt, og jeg kan kun anbefale andre at gøre det, man bliver glad af det.

Udgivet i Hus og have.