Den gode printmaskine

At printe er noget vi alle har behov for. Selvom teknologien tillader, at man kan få de fleste programmer online og læse dem over computeren, så er der mange som stadig foretrækker at have dem i print. Hvis man ikke selv har en printer, så kan man finde en løsning ved f.eks. at printe på biblioteker m.m. Men har man meget at printe, kan det være træls at skulle tage en tur på biblioteket hele tiden. Derfor kan det være en god ide, at have sin egen printer.

Printerløsninger til alle behov

Når man søger printerløsninger kan man have forskellige behov. Har man kun brug for at printe engang imellem, og ikke mange papirer, så skal man investere i en lille printer. Men har man dermed brug for at printe mange dokumenter, kan det være en god ide at købe en større og lidt stærkere printer, som lægger mere vægt på hastighed, printkvalitet og kapacitet.

Toshiba printer er en god printer

Toshiba printer er en god printer i høj kvalitet. Med en Toshiba printer kan man få løsninger inden for kopi, print, scan, fax, storformatprint samt dokumenthåndterings software. Det betyder, at man med en Toshiba printer kan meget mere end bare at printe. Hos Toshiba danmark kan man læse meget mere om, hvilke funktioner en Toshiba printer har.

Få en printerservice

Det kan være svært selv at sætte printeren op, og kende alle funktionerne. Derfor er det en god ide at få en printerservice, når man køber sin nye printer. Det kan man få hos ITM. Hos ITM inkluderer serviceprogrammet følgende:
? Klargøring, levering samt komplet opsætning
? Superbruger/bruger uddannelse
? Implementering af softwaremoduler
? Farvekalibrering i henholdt til ICC profiler
? Forebyggende vedligeholdelsesprogram
? Akut service ved fejl eller stop
? Værksteds reparationer
? Komplet leverance af tilhørende forbrugsstoffer
og reservedele
? Nedtagning og bortskaffelse
? Telefonisk helpline

(Kilde: http://itm.dk/om-itm/om-itm-a-s/)

Bliv erhvervspartner

Hos ITM kan man få printere både til privatbrug og til erhverv. Hvis man er på udkig efter en printer til erhverv, kan man blive erhvervspartner med ITM Toshiba. Ønsker man dette, er det en god ide at tage kontakt til virkomheden her: http://itm.dk/kontaktformular/

Udgivet i Computer og IT.